Понедельник , 6 Май 2024
Политика

Виявляється, можна тягати в суд кума Путіна, і Путін не нападе, – Ігор Луценко

Мене надзвичайно радує те, що у Кремлі відреагували на українську пропозицію обміняти Медведчука. По-перше, гарно те, що Росія відповіла заявою, а не нарощуванням військ. Виявляється, можна тягати в суд кума Путіна, і Путін не нападе!

Про це на власній сторінці у Facebook пише громадсько-політичний діяч Ігор Луценко, інформує UAINFO.org.

По-друге, це означає, що Медведчук для них важливий до певної міри. Прес-секретар російського царя Пєсков навряд чи вдягав би свій годинник за мільйон євро і ішов би щось коментувати заради нардепа Киви.

Росія не відкинула можливості обміну. Навпаки, там всерйоз про це говорять – наприклад, називають нам умову, що сам Медведчук мусить погодитися. Це дуже добре, ми маємо зі своєї сторони провести роботу, щоб він погодився і ми його здихалися.

Бо я, чесно кажучи, не думаю, що після конфіскації майна Медведчука ми маємо імітувати його самовбивство в камері (ну не годувати ж його до скону за державний рахунок!).

До слова, домашній арешт – це все ж краще, ніж застава, нині він може бігати лише по кількох сотках власної землі, а не по усій території України.

А у апеляції ж є усі підстави вимагати тримання під вартою – через те, що його подільник Козак у цій справі десь утік, з’являється формальна причина вимагати арешту в СІЗО.

Мушу не погодитися з Путіним, що справа Медведчука є політичним переслідуванням. Я б дуже хотів побачити політичне переслідування ОПЗЖ, але його немає! Я все порахував: 96% фракції ОПЗЖ вільно займаються політикою і живуть таким вільним та багатим життям, про котре мріяло б 96% населення України. Оці всі льовочкіни і бойки – у них теж телеканали, вони теж за Росію, вони теж видатні корупціонери – але їх ніхто не чіпає. Це, звісно, погано, є до чого прагнути.

Це скріншот із запису у реєстрі адвокатів Київської області, дійсно існує адвокат на прізвище Стус. Думаю, нам усім варто скинутися і найняти цього пана Стуса захисником Медведчука, з суворою настановою поводитися так, як поводився свого часу Медведчук у справі Стуса. Себто, підтримувати усі тези сторони звинувачення, вимагати суворого покарання для свого підзахисного, не подавати жодного клопотання і не викликати жодного свідка захисту.

Це було б справедливо.

Ігор ЛУЦЕНКО

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...