Суббота , 4 Май 2024
Политика

Олексій Кучеренко: За рік ми вдвічі скоротимо час перебування киян у заторах

Олексій Кучеренко переконаний, що слід реалізувати як середньострокові, так і довгострокові заходи з розвантаження столичних доріг.

За 1 рік малобюджетними заходами, за умови швидкого фінансування, ми вдвічі скоротимо час перебування киян у заторах. Про це заявив кандидат в мери Києва від “Батьківщини” Олексій Кучеренко під час зустрічі з виборцями в Подільському районі, передає пресслужба.

Він пояснив, що це можливо реалізувати шляхом комплексного плану швидких рішень по негайному відновленню роботи міської електрички, оновленню й терміновому збільшенню рухомого складу міського транспорту, з перевагою електротранспорту та транспорту на воді, оновленню та оптимізації руху швидкісного трамваю і його синхронізації з роботою інших видів транспорту.

“В Києві, завдяки дослідженням світового банку Нью-Йоркської Транспортної академії, побудована транспортна модель Києва, яка з великою точністю може змоделювати будь-який сценарій. Тобто матиматично розраховується оптимальний сценарій транспортної проблеми, з нього обираються заходи, які якнайшвидше можуть зняти напругу”, – розповів політик.

Олексій Кучеренко переконаний, що слід реалізувати як середньострокові, так і довгострокові заходи з розвантаження столичних доріг.

“Це й добудови лінії метрополітену, й добудови розв’язок, а їх за нашими підрахунками біля 40, й розбудова Київської Великої Окружної дороги. Але це дуже масштабні та затратні проєкти, а нам треба вирішувати ці проблеми найближчим часом. Тому пріоритетними будуть швидкі, малозатратні заходи, які зможуть максимально швидко зняти напругу. Безумовно Києву потрібні й тунелі, і я впевнений, що за умови професійного керівництва і волі за 5 років реально реалізувати проєкти по будівництву 2 тунелів, які кардинально змінять транспортну схему міста”, – пояснив він.

kyiv.ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...