Суббота , 4 Май 2024
Политика

Саакян: Ті хто підтримував Зе й ті хто його не сприймає однаково отримали дозу «любові/ненависті»

“В сухому залишку пресконференції: ті хто підтримував Зе й ті хто його не сприймає однаково отримали дозу “любові/ненависті” для підтвердження власної позиції. Конференція скоріше була емоційною, ніж інформативною й до цього доклалися всі. Але пропоную у цьому пості не йти у мейнстрімі, та без зайвих емоцій, спробувати виокремити те, що заслуговує уваги. Я почну і прошу в коментарях додавати ваші варіанти”, – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Олег Саакян.

– Війна мир. Зеленський сказав про вогонь у відповідь. Тема плану Б пролунала вчергове. Судячи з усього, провалу “перемовного” плану А, в команді Зе не відмітають. Останні ініціативи по мінську, ідея актуалізації Криму й створення додаткового майданчику, переведення в бойову готовність бойовиків та звинувачення від Пасечніка… Нас чекає загострення: як на воєнному, так і на дипломатичному фронті.

– Кадрова політика. “Немає кадрів”, “люди від різних груп”, “зверталися до представників”. Очевидно, процес ручного керування та мікроменеджменту залишиться з нами, система вже не здатна працювати в автоматичному режимі. Зеленського не радує перспектива бути обкладеним чужими кадрами, а власних, кому міг би довіряти, не вистачає. У відповідях на ці плани він значно нервував.

(Наявність власної політичної команди на ключові позиції – це те, про що варто попіклуватися  будь-якому позасистемному політику, щоб претендувати на владу. Система недієздатна – кадри вирішують все, як ніколи).

– Про Київські кадри. Незаслужено непоміченою залишилась ідея з праймеріз (передвиборів – український аналог мені більше подобається). Це слушна ідея, яка додасть видовищності висуванню кандидатів від Слуг. Можливо це для того щоб взяти когось ззовні (наприклад підтримати Кличка 

Leave a comment

Добавить комментарий


Warning: mysqli_query(): (HY000/3): Error writing file '/tmp/MYfd=310' (OS errno 28 - No space left on device) in /var/www/www.gazetavv.com/data/www/gazetavv.com/wp-includes/class-wpdb.php on line 2349

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...