Пятница , 3 Май 2024
Политика

Саакян: Можна по різному відноситися й справедливо критикувати президента, що і я роблю регулярно. Та він залишається щирим

«Чому Зеленський впевнено тримає лідерство й перемагає всіх кандидатів один до чотирьох (75% на 25%), згідно з дослідженням Рейтингу, яке вже всі рознесли по ФБ, як брехню по селі, було наглядно продемонстровано сьогодні», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Олег Саакян.

«Можна по різному відноситися й справедливо критикувати його, що і я роблю регулярно. Та він залишається щирим, а ореол справжності навколо нього не розвіюється. На тлі рафінованості та штучності інших “професійних політиків” він для пересічного виборця залишається “своїм” – він злится, захоплюється, обурюється, жартує, але він не зверхній. Зверхність – це те, що не пробачають, як пролетарсько так і націонал-демократично налаштовані українці. Це те, що не пробачили й Порошенку.

Сьогодні він єдиний відповідає тому уявленню та якості, яка була задана останніми виборами. На тлі двох полярних опозиціонерів Медвечука та Порошенка підсилених власними медіахолдінгами – він для виборця взагалі виглядає як безальтернативний.

Мати такий безпрецедентний рівень підтримки через рік – це найголовніший його успіх й значний потенціал. Поруч з тим, інструментів для його утримання та реалізації у нього скорочуються. Також, неухильно танутеме основний ресурс політика – час», – завершує політолог.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...