Четверг , 2 Май 2024
Политика

«Вам на місцевих виборах нема що тут ловити». Мер Черкас відповів Зеленському щодо «бандита»

Мер Черкас Анатолій Бондаренко відповів президенту Володимиру Зеленському, який назвав його «бандитом», а його дії – популізмом.

Бондаренко заявив, що кримінальні провадження проти нього відкривали через його політичну діяльність. Про це він повідомив у Facebook.

«Ви кажете, що я мер-бандит? Усі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мою політичну діяльність, в тому числі й за те, що ви стали президентом», – наголосив Бондаренко.

Мер Черкас запитав Зеленського, де той був у 2013-2014 роках під час Революції гідності. «Я під час епідемії був тут, з черкащанами. Але хотів би спитати вас, де ви були у 2013-2014 роках, коли я був на Майдані та коли ви танцювали на корпоративах?» – сказав Бондаренко.

«Скільки б ви мені «привітів» не переказували, я хочу сказати, що вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити, хоч ви там розповідаєте, що це ваша принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президенте», – додав Бондаренко.

Зеленський на підсумковій пресконференції заявив, що не сяде за стіл переговорів з Бондаренком, бо стосовно того є «19 кримінальних проваджень».

«Я навіть не знаю, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Але його обрав народ. Це право народу. Будь ласка, обирайте бандитів, якщо хочете», – сказав Зеленський.

https://thebabel.com.ua/news/43785-vam-na-miscevih-viborah-nema-shcho-tut-loviti-mer-cherkas-vidpoviv-zelenskomu-na-bandita

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...