Воскресенье , 28 Апрель 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Закон про розпродаж землі проштовхують рейдери та корупціонери, які щедро платять «слугам народу», – тепер це підтвердили й журналісти

У країні склалася дика для цивілізованої держави ситуація: запровадженням «ринку» у нас займаються рейдери та латифундисти. Їхнє завдання – за безцінь скупити наші чорноземи, а що скупити не вдасться – банально відібрати.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у дописі на своїй Facebook-сторінці, коментуючи розслідування журналістів програми «Наші гроші».

«Подивилася розслідування «Наших грошей» про те, як ідеологи «земельної реформи» захопили агрофірму на Київщині, а виведені з підприємства мільйони внесли у касу партії президента. Гадаєте, здивувалася? Анітрохи… Журналісти фактично підтвердили те, про що я говорила від самого початку. Цю авантюру «слуги народу» вигадали з єдиною метою – позбавити людей останнього, землі! І подібних прикладів по країні безліч», – наголосила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко нагадала, що про корупцію на найвищому рівні та очевидний конфлікт інтересів голови аграрного комітету Сольського «Батьківщина» заявляла не один раз – відкрито і публічно. В грудні було подано офіційне звернення до НАБУ. Утім, «слуги народу» й далі сліпо виконують завдання президента, протягуючи земельну авантюру.

«Апелювати до президента сьогодні немає сенсу. Він в курсі. Ба більше, саме він є головним покровителем цієї афери. А ще він не здає своїх, які би злочини ті не скоювали. Залишається сподіватися, що належну оцінку викладеним у журналістському розслідуванні фактам дадуть правоохоронці», – зауважила Голова партії.

Юлія Тимошенко переконана, зупинити мегаавантюру Зе-команди сьогодні під силу лише людям. Саме український народ на всеукраїнському референдумі, зазначила політик, зможе вирішити долю української землі, яку чинна влада хоче передати за безцінь в руки глобальних спекулянтів.

«Лише референдум допоможе вберегти нашу землю від закордонних пройдисвітів та їхніх тутешніх слуг, які випадково опинилися біля керма країни», – резюмувала Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.