Понедельник , 6 Май 2024
Политика

Олена Кондратюк: «Телепровокація» Путіна стала можливою через політику попередньої влади

Організація спільного телемосту українського та російського каналів – це цинічне дійство проросійських сил, це акція для мобілізації «легковірних» виборців, яка стала можливою через бездіяльність Петра Порошенка на посаді президента.

Про це зазначила на своїй сторінці у Facebook п’ятий номер списку «Батьківщини», секретарка Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформполітики Олена Кондратюк.

«Усі пам’ятають звернення попередньої влади (президента Порошенка) до СБУ з вимогою розслідувати проросійський вплив на українські телеканали? Чим завершились ці звернення? Бездіяльними розмовами та маніпулюванням! Ну що ж, тепер маємо нахабне продовження впливу проросійської інформполітики», – пояснила політик.

На думку народної депутатки, за два тижні до виборів політтехнологи викладають останні карти. І бездіяльність нової влади не зупиняє їх від спекуляцій на темі національної безпеки.

Олена Кондратюк переконана, спроба легалізувати мовлення заборонених в Україні російських телеканалів вимагає якнайскорішої реакції Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, сформованої попереднім президентом.

«Сьогодні вже очікуємо офіційної позиції та дій від нового президента! Хочеться вірити, що буде попередження про неприпустимість ефіру брехливих пропагандистських каналів. Партнерство з брехнею не має жодного відношення до свободи слова!» – підсумувала народний депутат.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...