Воскресенье , 5 Май 2024
Культура

В Роттердамі роздумують, що робити з Євробаченням-2020

Організатори міжнародного пісенного конкурсу Євробачення “розглядають різні сценарії” проведення події через стрімке поширення смертельного коронавірусу. У світі вже скасували чимало подій, тому така масштабна подія як Євробачення теж може зазнати змін.

Конкурс Євробачення-2020 в Роттердамі, Нідерланди, повинен відбутись вже через 2 місяці – у травні 2020 року. Зазвичай там збираються десятки тисяч людей, відтак через масове скупчення людей є загроза ще більшому поширенню коронавірусу. Окрім того, під загрозою зараження стоять самі організатори конкурсу та їхні робочі, представники країн та їхні делегації. 

У виданні Metro передають, що організатори події вже розробляють різні сценарії подій, за яких може відбутись конкурс.

“Європейська мовна спілка, звичайно, уважно стежить за ситуацією, пов’язаною з поширенням коронавірусу, і вживає всіх необхідних заходів обережності задля охорони здоров’я і безпеки, як це вимагає наразі ВООЗ та представники влади”, – заявив представник ЄМС.

І хоч наразі не розголошується жоден із сценіріїв, але у численних ЗМІ припускають, що, ймовірно, конкурс все ж відбудеться, але в порожньому залі у прямому ефірі, або ж кожен з представників-вокалістів виступить у своїй країні по відеозв’язку.

У Нідерландах вже занепокоєні ситуацією, що відбувається у зв’язку з поширенням коронавірусу, оскільки музичний конкурс втратить значний приріст туристів у країні. Відомо, що тисячі фанатів Євробачення вже забронювали квитки для перельотів чи проїзду та проживання в місті.

Відомо, що під загрозою проведення залишились головні події року у спорті – Євро-2020 та Олімпіада в Токіо. Наразі вже перенесли квітневу Формулу-1, Турнір шести націй (Six Nations Championship) ти низку інших спортивних подій. Щодо модних та концертних заходів, то представники елітних брендів вже скасували свої покази у містах Європи, Японії та США. Кінематограф теж зазнає чималих збитків через перенесення чи скасування прем’єр, або через незаповнені кінозали.

24tv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как украинки в древности ухаживали за волосами и какие причёски использовали?

Волосы девушки в истории Украины всегда были символом красоты.

Почему туристам так нравится Таиланд?

Таиланд — удивительная страна, полная сюрпризов и контрастов.

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.