Пятница , 3 Май 2024
Культура

Том Круз закрутив роман із зіркою “Абатства Даунтон”, – ЗМІ

Голлівудський актор Том Круз закрутив новий роман. Такою інформацією поділились інсайдери західних ЗМІ. Обраницею знаного холостяка стала акторка серіалу “Абатство Даунтон” Мішель Докері.

Як повідомляє New Idea з посиланням на джерела, пара вже відвідала кілька світських заходів, однак розсекречувати нові стосунки 57-річний Том Круз не поспішає. Під час публічних виходів він постає перед камерами журналістів сам, але вже у залі займає місце поряд з Мішель Докері. 

Інсайдер з близького оточення актора переконує, що Том бачить перспективу у цих стосунках, відтак не хоче квапитись із розголошенням. Пара начебто провела чудово час на заході Armani та з того часу вже кілька разів зустрічалась. 

Вони, очевидно, добре провели час разом. Том впевнений, що у них з Мішель є шанс бути разом,
– розповів інсайдер Star. 

Цікаво, що на початку грудня 2019 року Тома Круза і Мішель Докері можна було побачити на церемонії British Fashion Award. Фото вже заполонили мережу, а на кадрах видно, як актор спілкується з ймовірною пасією. Водночас інший інсайдер стверджує, що наразі пара перебуває на стадії залицяння. Тома Круза зачарувала краса і розум акторки “Абатства Даунтон”, тому він не хоче нічого зіпсувати та робить все для того, щоб привернути увагу зірки. 

“Том не був у стосунках вже кілька років, хоча він мав десятки побачень, які не переросли у щось більше… Він дуже метушливий і ретельний, коли йдеться про побачення… У нього ще довгий шлях, щоб зробити її своєю дівчиною, але це його мета номер один!” – зазначив інсайдер. 

Наразі ані представники Тома Круза, ані Мішель Докері не підтверджували підозр західних ЗМІ. Відтак прихильникам акторів залишається тільки очікувати на оголошення офіційної інформації. 

24tv.ua/

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как украинки в древности ухаживали за волосами и какие причёски использовали?

Волосы девушки в истории Украины всегда были символом красоты.

Почему туристам так нравится Таиланд?

Таиланд — удивительная страна, полная сюрпризов и контрастов.

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.