Пятница , 29 Март 2024
Общество

Голобуцький: Марченко недовго втрималась в образі “аполітичної паломниці” і активно підключилась до антиукраїнської пропаганди

Кума Путіна Оксана Марченко продовжує виконувати тяжку місію запудрювання мізків українців в якості “паломніци”, практично “кроткой ґолубіци міра”. Тільки щось її заціпило на слові “брат” в процесі переконування, що це ми самі на себе напали.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише політтехнолог Олексій Голобуцький, інформує UAINFO.org.  

Та й в принципі щось в неї з мізками не густо: для ілюстрування тез про “мир і братерство” знайшла фото малолітніх совкових жебраків, зате вже накачаних бажанням вбивати. Хто знає, чи хтось з цих фото прямо зараз не стріляє в українців на Донбасі.

А коли тези про “війну” ілюструються відео тільки українських бійців, а потім тільки українських могил – це вже цілком підпадає під визначення “підрив бойового духу під час війни” і “цілеспрямована дезінформація на користь ворога під час війни”. В оті “золоті часи”, що в Марченко на фото, за таке давали вишку і довго не морочились.

А тепер жінка Медведчука впевнена, що нічого їй за таку відверту антиукраїнську пропаганду не буде. Крім цілком законного місця в парламенті на найближчих виборах. Якщо, звісно, прокремлівські партії не буде врешті заборонено.

Олексій ГОЛОБУЦЬКИЙ

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.