Пятница , 19 Апрель 2024
Общество

Скандальний роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: маму дівчинки викликали на допит до поліції

У соцмережах здійнявся ґвалт через дітей-блогерів, які зображують кохання. Одні підписники парою захоплюються, інші – звинувачують батьків у тому, що ті тиражують сексуальний контент своїх дітей.

Про це 15 березня йдеться в сюжеті ТСН.

Їй 8 років і вона – модель, йому – 13. Він – блогер. На двох мають близько 7 мільйонів підписників у соцмережах. А все – завдяки спільним відео. На них вони обіймаються, цілуються, зізнаються одне одному в коханні, заковують собі руки. І навіть пишуть, що сплять разом.

Одні підписники захоплюються такою відвертістю пари. Інші – в щирість малечі не вірять. Бо – малі занадто. Натомість звинувачують батьків у тому, що заради мільйонних переглядів змушують дітей розігрувати кохання та демонструвати сексуальність. Мама дівчинки не бачить нічого в цьому поганого, пояснюючи, що “це – їхнє життя”.

“Спонукати інших дітей, що відомим можна стати дуже просто – бери фотографуй оголені частини свого тіла, показуй сексуальну поведінку, і чим раніше, тим краще. Тим більше тебе будуть дивитися, тим скоріше ти станеш популярним. Це може призвести до сексуальної експлуатації, до перегляду таких фотографій збоченцями відповідними”, – сказав уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

Психологи ж певні: навряд чи пара має серйозні стосунки. Бо – зарано. Але такий контент негативно впливає на поведінку малечі.

“Якщо ми дівчинку наряджаємо і фарбуємо як дорослу жінку, то це вже за межею, в будь-якому випадку. Якщо у дівчинці створюється образ сексуальної привабливої жінки, то це вже за межею. Бо таким чином ми вчимо її, її подружок, ми впливаємо на їхнє ставлення до себе і свого тіла. Тобто зі мною так можна. Я не дівчинка, я не людина, я в першу чергу тіло, яке викликає бажання в інших людей, неважливо педофілів чи хлопчиків її віку”, – розповіла кандидатка психологічних наук Олена Вознесенська. 

На опубліковані в соцмережах фото і відео звернули увагу й правоохоронці. У Київській обласній поліції вже відкрили провадження і викликали маму дівчинки на допит. 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.

Украинцев просят экономить свет, рекомендации энергетиков

Жителей Украины призывают к экономии электрической энергии.

Какие болезненные симптомы никогда нельзя игнорировать? Предупреждение врачей

Боль - явный признак того, что со здоровьем происходит что-то не то.

Маск предложил ввести плату за первую публикацию в Twitter для борьбы с ботами

Илон Маск предложил борьбу против ботов в Твиттер благодаря плате за пост.