Вторник , 16 Апрель 2024
Общество

У США відвідувач ресторану залишив $5600 чайових. Він хотів, щоб усі працівники могли подарувати своїм дітям свято

Відвідувач ресторану Souk Mediterranean Kitchen в американському штаті Огайо анонімно залишив $5600 чайових для всіх 28 працівників закладу.

Кожен отримав по $200 – і ці гроші дуже допоможуть людям підготуватися до свята, каже власник ресторану Мусса Саллух в інтерв’ю CNN, інформує НВ.

“Було багато сліз, та й я зараз розплачуся, розповідаючи про це. Працівники ресторану стають твоєю сім’єю, всі турбуються один про одного. Я не працював на кухні, щоб вони могли більше працювати заради своїх дітей. Тому для нас це величезна допомога… Просто з нізвідки приходить цей чоловік і дає всім працівникам $5600 чайових”, – говорить він.

Він розповів, що тільки завдяки цим чайовим деякі з працівників зможуть влаштувати своїй родині свято. Без цих грошей хтось не зміг би купити додому ялинку, а комусь довелося б залишити дітей без подарунків.

Ресторан відкрився в 2019 році і, за словами працівників, все було добре до настання пандемії. Тепер багатьом з них складно заробляти достатню кількість грошей для сім’ї.

Але тепер, коли ресторан знову стає на ноги, Саллух каже, що цей добрий жест – нагадування про те, що, незважаючи на перешкоди і боротьбу, все буде добре.

НВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как понять что ваши отношения разрушаются?

Самое начало отношений для всех кажется настоящим счастьем.

Техника дыхания, которая поможет уснуть в считанные минуты

Стресс, переживания и внутреннее беспокойство - основные проблемы в современном мире для...

Уклонистов хотят лишить права вождения, но есть два исключения

Проект закона о мобилизации, который был подготовлен ко второму чтению в Верховной...

Как вернуть переплату за газ? Алгоритм действий

Переплату за газ можно зачислить в счёт оплаты следующий расчётный период, либо...