Среда , 24 Апрель 2024
Общество

Юлія Тимошенко: Лише люди мають право визначати долю української землі та подальший курс країни

Закон про розпродаж землі спрямований винятково на збезземелення людей задля вигоди міжнародних спекулянтів, інтереси яких активно відстоює влада. «Батьківщина» боротиметься за право українців бути господарями на власній землі.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час зустрічі з аграріями Чернігівщини.

«Протягнутий президентом закон – несумісний з розвитком середнього аграрного класу в Україні. Навіть для тих аграріїв, які хочуть і сподіваються, що цей закон дасть можливість працювати на землі, закладається бомба сповільненої дії, складається ситуація, якою вже не керує ні українська влада, ні українські аграрії», – застерегла лідер партії.

Наших аграріїв, селян та фермерів потрібно захистити від політики влади, яка сьогодні спрямована проти українського народу, проти національних інтересів. Саме тому, зауважила Юлія Тимошенко, «Батьківщина» звернулася до Конституційного суду із поданням щодо неконституційності закону про розпродаж сільськогосподарської землі.

«Ми точно знаємо, що цей закон – неконституційний. Його протягнули в парламент, не запитавши на референдумі людей, чи готові вони віддати за безцінь українські чорноземи іноземним спекулянтам. Тому є велика імовірність, що до кінця року Конституційний суд визнає цей закон неконституційним», – наголосила Голова партії.

Закон про розпродаж землі, зазначила Юлія Тимошенко, – це не єдине рішення влади, яке команда «Батьківщини» оскаржує в Конституційному суді, аби не дозволити владі вести країну хибним шляхом, не дозволити перетворити країну на новітню колонію, а українців – на обслуговуючий персонал.

Утім, вона переконана, що й самі люди сьогодні здатні змінити курс країни, зробивши ставку на професіоналів, на сильних та надійних людей на місцевих виборах.

«Місцеві вибори 25-го жовтня – це можливість змінити неправильний напрямок руху країни, розпочати її відновлення та встановлення справедливості з регіонів. Ці вибори – це вагомий перший крок, щоб зупинити неправильну політику», – наголосила Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.

Почему не стоит говорить человеку “Будь здоров”? Объяснение психолога

Когда люди слышат что кто-то чихнул, зачастую все отвечают ему "Будь здоров",...