Пятница , 29 Март 2024
Общество

“Психологи онлайн” допомогли за день більш як 10 тисячам киян

Тільки за перший день роботи віртуальної платформи емоційної підтримки киян, яку запустив Моніторинговий центр з протидії коронавірусу, її послугами скористалися більше 10 тисяч жителів столиці.

Про це Укрінформу повідомили в Освітньому хабі міста Києва.

“Тільки за перший день роботи платформи емоційної підтримки її послугами скористалися більше 10 тисяч киян”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, стабільність психологічного стану киян в умовах пандемії – це важливе завдання для київської міської влади. Саме заради вирішення цього завдання в рамках Моніторингового центру, який контролює ситуацію з протидії коронавірусу, було відкрито безкоштовну віртуальну платформу з емоційної підтримки.

“Кожен киянин має можливість щоденно і абсолютно безкоштовно отримувати індивідуальні онлайн-консультації від висококваліфікованих тренерів-практиків з емоційного інтелекту Освітнього хабу міста Києва, які дозволять зберегти та зміцнити позитивний емоційний та психологічний стан людей протягом всього часу дії карантину, а також навчатися онлайн навичкам, які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію. Крім цього, користувачам доступні онлайн заняття спортом, відвідування вистав та музеїв – і це також безкоштовно!” – зауважив директор КНП “Освітня агенція міста Києва”департаменту освіти і науки Бадрі Лолашвілі.

Таким чином, як наголошується у повідомленні, цей проєкт дає змогу людям безкоштовно отримувати позитивні емоції, психологічну підтримку та корисні знання під час вимушеного перебування на карантині.

“Ми активно працюємо над тим, щоб кияни могли отримувати якомога більше позитивних емоцій в цей складний період, тому постійно будемо додавати нові послуги до Віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 і запрошуємо всіх активних мешканців популяризувати даний проєкт”, – підкреслила директор Освітнього хабу міста Києва Марія Богуслав.

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня мер Києва Віталій Кличко на брифінгу заявив, що Моніторинговий центр з протидії COVID-19 запустив віртуальну платформу емоційної підтримки киян. Він зазначив, що на цьому сайті жителі столиці можуть отримати персональну консультацію, не виходячи з дому. За його словами, 20 фахівців майже цілодобово спілкуються з киянами.

ukrinform.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.