Вторник , 16 Апрель 2024
Общество

Кличко закликає святкувати Великдень удома

Київський міський голова Віталій Кличко закликав представників усіх релігійних конфесій не проводити заходів із великим скупченням людей, зокрема під час святкування Великодня.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «ЗІК», повідомляє пресслужба Київміськдержадміністрації.

«Я зустрічався з представниками всіх конфесій. Звернувся до них відповідально ставитися, дотримуватися обмежень і дослуховуватись до рекомендацій фахівців, медиків, які попереджають про небезпеку проведення заходів з великим скупченням людей. Я розумію, що велике світле свято – Великдень, я розумію, що після зими ми всі втомилися і хочемо спілкування, але, менше з тим, ми повинні робити все, аби дотримуватися обмежень тиждень-два-три, для того щоб зупинити поширення інфекції», – сказав Кличко.

За його словами, він попросив священнослужителів проводити онлайн-служби.

«Я звернувся до представників конфесій по змозі проводити онлайн-служби, знаходити будь-яку можливість пояснювати людям, чому захворювання на коронавірус небезпечне. І, я сподіваюся, що всі дослухалися», – підкреслив Кличко.

У цьому зв’язку він закликав не нехтувати загрозою. «Багато людей говорить про конспірологію, перебільшення проблеми. Подивіться, будь ласка, на жахливі кадри з Італії, Іспанії. Зараз майже така ситуація, незважаючи на одну з найкращих медичних систем, – у США. І нам потрібно зробити все, що від нас залежить, аби такого поширення хвороби не відбулося у нас. Тому ще раз закликаю кожного відсвяткувати це свято в колі сім’ї. Так буде безпечніше», – заявив міський голова Києва.

ukrinform.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как уберечь блонд и избежать желтизны волос?

Для того чтобы получить идеальный блонд без желтизны необходимо придерживаться нескольких правил,...

Как понять что ваши отношения разрушаются?

Самое начало отношений для всех кажется настоящим счастьем.

Техника дыхания, которая поможет уснуть в считанные минуты

Стресс, переживания и внутреннее беспокойство - основные проблемы в современном мире для...

Уклонистов хотят лишить права вождения, но есть два исключения

Проект закона о мобилизации, который был подготовлен ко второму чтению в Верховной...