Суббота , 20 Апрель 2024
Общество

На Україну насувається різке похолодання

У найближчі дві доби погода в Україні зміниться: очікується похолодання, дощі з переходом, окрім південної частини, на сніг, місцями з утворенням снігового покриву та ожеледиці, повідомляє в п’ятницю Укргідрометцентр.

У суботу, 21 березня, вночі в західній частині, вдень в Україні, окрім східних областей, дощ, увечері в західних і північних областях із мокрим снігом, удень у Карпатах рясний сніг. Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, в східних областях 0-3° морозу, вдень у західних і північних областях 4-9° тепла, на решті території 7-12°, на півдні місцями до 16° тепла, в Карпатах протягом доби 0-5° тепла.

У Києві – вночі без опадів, удень часом дощ із переходом увечері в мокрий сніг. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 6-8°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 21 березня найвища температура вдень була 20,3 тепла в 1974 році, найнижча вночі 20,0 морозу в 1942 році.

У неділю, 22 березня, погода в Україні зміниться.

У західних, північних і Вінницькій областях невеликий мокрий сніг (у Карпатах уночі рясний сніг), температура знизиться вночі до 0-5° морозу, вдень до 3° тепла – 2° морозу; у центральних і Харківській областях дощ із мокрим снігом, температура вночі та вдень 0-5° тепла; на решті території помірні дощі, температура протягом доби 4-9° тепла. Вітер північний, на сході південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві погода також зміниться. Очікується невеликий мокрий сніг, вітер північний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура знизиться: вночі до 0-5° морозу, вдень від 3° тепла до 2° морозу.

ua.interfax.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

10 ошибок, из-за которых отношения летят кувырком

Иногда отношения между людьми не складываются вне зависимости от усилий любого из...

Что говорит о скором разрыве отношений? Объяснения психологов

Разобраться в отношениях бывает сложно, особенно, если происходят настораживающие либо странные вещи.

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.

Украинцев просят экономить свет, рекомендации энергетиков

Жителей Украины призывают к экономии электрической энергии.