Пятница , 29 Март 2024
Общество

До Ізраїлю радять не їхати тим, хто не зможе провести там два тижні на карантині

Громадянам України, які планують найближчим часом відвідати Ізраїль і не зможуть забезпечити там своє перебування на карантині протягом 14 днів, відмовлять у в’їзді, повідомляє посольство України в Ізраїлі.

«Іноземці, що подорожують в Ізраїль можуть отримати дозвіл на в’їзд в країну виключно у разі можливості забезпечити своє перебування у домашньому карантині протягом двох тижнів. Під час перетину кордону іноземні громадяни мають повідомити співробітникам імміграційної служби постійну адресу свого перебування у карантині. В разі відсутності можливості перебування у карантині протягом 14-денного періоду іноземцям буде відмовлено у наданні дозволу на в’їзд в Ізраїль», – повідомили у посольстві.

У диппредставництві звертають увагу на те, що за порушення умов перебування в карантині винні у таких діях можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності з максимальним строком покарання у сім років позбавлення волі.

Режим дотримання домашнього карантину в Ізраїлі перевіряють співробітники Міністерства охорони здоров’я і правоохоронних органів.

«У зв’язку із викладеним вище посольство України в Ізраїлі рекомендує громадянам України, які планують у найближчий час відвідати Ізраїль та не зможуть забезпечити перебування у карантині протягом 14 днів утриматися від подорожі або здійснити її після скасування обмежувальних заходів», – йдеться в повідомленні.

radiosvoboda.org

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.