Пятница , 29 Март 2024
Общество

У Харків з Уханя прилетіли 94 людини: їх оформили прикордонники

У Харкові українські прикордонники забезпечили оформлення евакуйованих українців та іноземців з Китаю, де поширився коронавірус. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

“У Міжнародному аеропорту міста Харків співробітники Держприкордонслужби забезпечили прикордонне оформлення 94 осіб, які прибули спецрейсом з Китаю”, – йдеться у повідомленні.

На борту літака, окрім 22 осіб – членів екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, прилетіло 72 пасажири, додали у відомстві.

“Серед пасажирів, які будуть направленні на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю)”, – вказали у ДПСУ.

Інформацію про осіб, які прибули в Україну, прикордонники, як повідомляється, отримали завчасно, тому їх перевірку за всіма базами даних здійснили ще до прильоту.

“Біля трапу літака інспектори прикордонного контролю лише провели ідентифікацію осіб та проставили відмітки в паспортні документи іноземців. Прикордонний контроль здійснювався у захисному спорядженні із дотриманням всіх норм і правил санітарно-епідеміологічної безпеки відповідно до Міжнародних медико-санітарних правил Всесвітньої організації охорони здоров’я у відокремленій зоні летовища”, – додали у Держприкордонслужбі.

unn.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.