Пятница , 29 Март 2024
Общество

Блогер: Тепер частина населення буде підсажена повноцінно на росТБ

З сьогоднішнього дня частина українців залишились без телебачення. Найбільші телеканали чотирьох медіагруп закодували свої телеканали на супутнику.
Про це на своїй сторінці в “Фейсбуці” написав блогер Андрій Смолій. 
Хто дивиться телебачення по супутнику: люди в сільській місцевості, люди в приватних будинках, люди у віддаленій місцевості від впевненого прийому сигналу.

Тепер всі ці люди, якщо вони не будуть користуватися платними послугами або цифровим Т2, будуть споживати російські незакодовані канали.

Це злочин проти української нацбезпеки під час гібридної війни. Росія вкладає сотні мільйонів доларів щороку в поширення своєї пропаганди і НЕ кодує сигнал своїх телеканалів на супутнику заради масштабнішого охоплення аудиторії. В тому числі й в Україні.
Українці і так масово вражені бацилою «русского міра» і споживають російський медійний продукт. Тепер частина населення буде підсажена повноцінно на ростб. Особливо критична ситуація в окупованому Криму та ОРДЛО, де люди мали хоча б якийсь доступ до українського слова. Тепер не мають взагалі!
Влада не зробила нічого, щоб запобігти цій ситуації. Рівним чином промовчала та відхрестилася від проблеми, яка тепер є в інформпросторі. Зате вони готують законопроект «про дезінформацію», щоб правди та вільного слова не було взагалі.
Це і є масштаби повзучого реваншу, який починається не лише у владних посадах, а в інформаційній політиці, а отже і в головах у людей.

 

Вечірні Вісті

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.