Вторник , 23 Апрель 2024
Общество

«Батьківщина» підтримує створення ТСК, що опікуватиметься питаннями ветеранів

Питаннями ветеранів треба займатись комплексно. Саме тому «Батьківщина» виступає за створення тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради із питань правового статусу ветеранів.

На цьому наголосив заступник Голови партії Іван Крулько з трибуни парламенту під час розгляду відповідного законопроєкту №2153.

Парламентарій нагадав, що за це рішення одноголосно проголосувала підготовча група Верховної Ради 9 скликання.

«Питаннями ветеранів є у віданні кількох комітетів. Зокрема, Комітету із питань соціальної політики, Комітету з прав людини, деокупації, реінтеграції, Комітету з питань бюджету, з питань національної безпеки, оборони та розвідки. І воно стосується  людей, які віддавали свої здоров’я та життя, щоб боронити Україну від російської агресії, захищати наші кордони та давати відсіч ворогам, які зазіхають на українську землю», – нагадав Іван Крулько.

Народний депутат наголосив, що його мрія, щоб в Україні до ветеранів ставились так, як ставиться Конгрес США  до своїх захисників.

«У США ветерани мають не просто захист і шану, а розуміють, що, захистивши свою державу, вона потім обов’язково подбає про них та їхні родини. Держава дасть їм можливості працевлаштування, соціальної адаптації, і відчуття безпеки», – звернув увагу політик.

Він також зазначив, що партія «Батьківщина» подає до складу комісії кандидатуру Михайла Цимбалюка, першого заступника із питань соціальної політики.

ba.org.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.

Почему не стоит говорить человеку “Будь здоров”? Объяснение психолога

Когда люди слышат что кто-то чихнул, зачастую все отвечают ему "Будь здоров",...