Пятница , 26 Апрель 2024
Общество

Вадим Івченко: Єдиний уклад в аграрному секторі, який можливий — це фермерство, сімейне фермерство, мале і середнє сільгоспвиробництво (відео)

Україна має 33% світових запасів чорноземів. Про це ми знаємо всі, але чомусь 29 років цим не користуємось…

План нашої команди – всю сировину, яку вирощує Україна потрібно переробляти у готову продукцію. Це наша стратегія! І тоді матимемо не 18 мільярдів доларів експорту в інші країни нашої аграрної сировини, а будемо як Італія – отримуючи вдесятеро більше з гектара землі отримуватимемо 180 мільярдів доларів доходів від експорту в українську економіку. А це ще півтора ВВП країни! Ось наш ресурс. 

Єдиний уклад в аграрному секторі який можливий – це фермерство, сімейне фермерство, мале і середнє сільгоспвиробництво. Поки ми не побудуємо цей уклад і не дамо можливість нашим фермерам та сільгосптоваровиробникам мати сільськогосподарську землі в своїй обробці для тих хто живе та працює на землі – нікому не дамо ввести базар сільськогосподарської землі. Базару та “дикого” ринку не буде! Буде європейська модель створення фермерства і мінімум додатково 2 мільйона нових робочих місць в аграрному секторі, в переробці. І це не просто наш успіх – це наш шлях. Наша аграрна команда точно знає як цього досягти. Така стратегія можлива і вона буде втілена в життя. 

Вадим Івченко

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Проблемы, которые разрушают брак после рождения ребёнка

Для некоторых пар рождение ребёнка становится самым счастливым днём в мире и...

Почему мы часто засыпаем под звуки телевизора и не только?

Многие люди засыпают при использовании фонового звука, например, от работающего телевизора.

Как правильно общаться с женщинами военными?

На сегодняшний день многие жители Украины защищают государство.

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.