Вечерние Вести

Синоптик: На тижні розраховуйте на періодичні дощі та помірно теплу вдень погоду

9-те липня в Україні очікується прохолодним та з дощами. Дощі найбільш ймовірні на Півночі, Заході та місцями на Одещині. На решті території суха сонячна погода все ж втримається, це – Схід, значна частина Півдня та Центру.
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
Температура повітря протягом дня поки що коливатиметься в межах +19+24 градусів, на Заході очікується місцями +18+20 градусів, у південній частині та на південному сході будетрадиційно тепліше, 25+28 градусів, комфортно.

А в середині тижня вже згадаємо про піджачки, светрики, а голі коліна громадян сховаються під джинсами та поважними штанами.  Хоча коліна все ж буде видно з рваних джинсів, мода вона така мода.
Вночі можливі навіть легкі пуховички,бо дмухне майже осінню, +8+13 градусів.

На Півночі та Заході можливий поривчастий вітер, переважно західного напрямку.

У Києві у вівторок пробігатимуть хмарки, в окремих районах можливий дощ, температура повітря вночі +10+13 градусів, вдень близько +20 градусів.

На тижні розраховуйте на періодичні дощі, прохолодну вночі, помірно теплу вдень, погоду, сумка полегшає від термальної води та віяла, але поважчає парасолею.
Не змерзніть, якщо що – можна грітися коло спільних товариських багать. Чи займатися бігом коло поважних державних установ – там завжди асфальт та бруківка рівно покладені.

Вечірні Вісті

Exit mobile version