Site icon Вечерние Вести

Ізраїль вже спланував відповідь на атаку Ірану: CNN дізнався про терміни удару

Військові біжуть

Ізраїль вже спланував відповідь на атаку Ірану: CNN дізнався про терміни удару

Ізраїль готує відповідь на атаку Ірану, і американські дипломати очікують, що його буде завдано до президентських виборів у США, намічених на 5 листопада, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на CNN.

План удару у відповідь вже готовий, і ізраїльська влада запевнила США, що він буде націлений виключно на військові об’єкти Ірану, без атак на нафтові або ядерні об’єкти.

Загострення конфлікту триває на тлі протистояння з підтримуваним Іраном угрупованням “Хезболла”. Минулого місяця ізраїльська армія завдала масованого авіаудару Лівану, ліквідувавши лідера “Хезболли” Хасана Насраллу. У відповідь Іран здійснив атаку на Ізраїль 2 жовтня, що ще більше загострило ситуацію.

Американські дипломати стежать за розвитком подій, оскільки удар Ізраїлю по Ірану до виборів у США може вплинути на політичну ситуацію та міжнародні відносини. Обидві сторони готуються до подальшої ескалації і конфлікт залишається однією з головних точок напруги на Близькому Сході. Трамп вважає, що Ізраїль має завдати удару по ядерних об’єктах Ірану.

Ізраїльська армія ліквідувала одного з керівників ХАМАСу.

Exit mobile version