Вівторок , 16 Липень 2024
Суспільство

Волошин висловився про мобілізацію та рідних на фронті

Блогер, а також колишній чоловік Ганни Трінчер Олександр Волошин зробив визнання про те, чи не мав бажання піти на добровільну мобілізацію.

Блогер, а також колишній чоловік Ганни Трінчер Олександр Волошин зробив визнання про те, чи не мав бажання піти на добровільну мобілізацію. Таким чином, взявши приклад зі свого батька або дядька, які на даний момент знаходяться на лінії бойового зіткнення, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на “Тур зірками“.

За словами блогера, він знає від близьких йому людей, які захищають українську державу від агресії з боку Російської Федерації про те, що вони там мешкають.

“Я знаю, що тут я нічим не ризикую. Вони ж у свою чергу ризикують своїм життям на фронті. Але я розумію, що якщо будуть такі як я тут, які заробляють, а також акумулюють ці кошти, то воїнам буде простіше боротися.” , – Заявив блогер.

Раніше він виступав проти мобілізації блогерів та аргументував це публічністю людей, яка допомагає закривати багатомільйонні збори на допомогу українській армії.

Є нерозуміння в порядку подання документів, пов’язаних з мобілізацією та відстрочкою.

Leave a comment

Залишити відповідь

Погода

Related Articles

Прогноз погоди на вихідні 13–14 липня: випробування спекою

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде виснажливо спекотною, а опади ймовірні...

В українських школах з’явиться новий предмет

Починаючи з вересня 2024 року, у школах української держави почнуть викладати новий...

Прогноз погоди на вихідні 6–7 липня: літня спека у розпалі

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідні буде дуже спекотною.