Субота , 19 Жовтень 2024
Ілюстративне зображення
Суспільство

Відстрочка у “Резерв+” з’явиться в листопаді, – Міноборони

На початку листопада 2024 року в Україні стане доступним онлайн-оформлення відстрочки від призову на військову службу через платформу "Резерв+".

На початку листопада 2024 року в Україні стане доступним онлайн-оформлення відстрочки від призову на військову службу через платформу “Резерв+”, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Facebook заступника міністерства оборони України з питань цифровізації Катерини Чорногоренко.

Чорногоренко уточнила, що новий функціонал почне працювати у перші десять днів листопада. Громадяни зможуть подати заяву на відстрочку онлайн без особистого відвідування військкоматів, що прискорить та спростить процес.

“Резерв+” – це платформа, розроблена Міноборони для управління резервами та мобілізацією. Впровадження онлайн-оформлення відстрочок – важливий крок у цифровізації оборонної системи України.

Раніше українці отримали можливість через додаток “Дія” приєднуватись до підрозділів операторів безпілотників. Користувачі можуть вибрати напрям роботи з БПЛА відповідно до особистих навичок та інтересів. Вже є покрокова інструкція уточнення даних через “Резерв+”.

Україна приймає заявки до кадрового резерву.

Leave a comment

Залишити відповідь

Погода

Related Articles

Прогноз погоди на вихідні 19–20 жовтня: мінімум опадів та перші заморозки

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі...

Чи готується в Україні мобілізація із 18 років?

В Україні не планують знижувати призовний вік до 18 років, і жодних...

Чим небезпечне самопризначення антибіотиків? Відповідь МОЗ

Більшість завдань можна виконати самостійно, але результат відрізнятиметься від роботи професіоналів. Однак,...