Середа , 2 Жовтень 2024
Зруйнована вулиця
Суспільство

США ввели санкції проти ізраїльтян із Західного берега за напади на палестинців

1 жовтня США ввели санкції проти групи Hilltop Youth, що складається з екстремістських поселенців на Західному березі, які нападають на палестинців та їхнє майно.

1 жовтня США ввели санкції проти групи Hilltop Youth, що складається з екстремістських поселенців на Західному березі, які нападають на палестинців та їхнє майно. Також санкції накладено на ізраїльського поселенця Ейтана Ярдені та лідера групи “Ха-Шомер Йош” Авіхая Суїсу за їхню причетність до насильства, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на AP.

Санкції включають заморожування активів, заборону на поїздки та видачу віз. Ці заходи вжито на тлі зростання насильства проти палестинців після початку війни між Ізраїлем та ХАМАС. Hilltop Youth звинувачують у вбивствах та підпалах палестинських сіл.

Однак застосування санкцій може бути ускладнене, оскільки група децентралізована. Раніше санкції ЄС та Великобританії не мали значного впливу на фінанси групи.

Представник Держдепартаменту США зазначив, що дії цих осіб сприяють насильству та нестабільності на Західному березі, підриваючи мир та безпеку в регіоні. Також США можуть запровадити санкції проти політиків Грузії через закон про іноагентів.

У Литві заявили про збільшення кількості спроб обійти санкції проти РФ та Білорусі.

Leave a comment

Залишити відповідь

Погода

Related Articles

Хто святкує іменини 2 жовтня?

2 жовтня 2024 – особливий день для багатьох людей, які відзначають свої...

Хто святкує День янгола 1 жовтня?

1 жовтня 2024 року – це день ангела для тих, хто носить...

Аграрії можуть безкоштовно отримати кошти на зберігання зерна

Українські аграрії можуть отримати рукави для тимчасового зберігання зерна ємністю 200 тонн...

Як правильно вибрати чоловічі труси?

Вибір чоловічих трусів – це не так просто, як може здатися на...