Пятница , 19 Апрель 2024
Спорт

“Злий жарт”: ситуація з коронавірусом шокувала футболіста “Карпат”

Владислав Дубінчак став одним із футболістів “Карапат”,  у яких підозрюють COVID-19

Захисник львівського клубу розповів про свій позитивний тест на коронавірус.

“Ми з командою раніше двічі здавали тест: перший був негативний, другий позитивний. Саме тому було вирішили повторно здати аналіз, щоб розуміти, чи дійсно в мене є вірус, адже абсолютно ніяких симптомів ще не виявлено. Я дотримувався всіх необхідних заходів профілактики й останні два дні в повній ізоляції”, – написав футболіст у Instagram.

Читайте також: Без глядачів, у масках, але з обіймами: як пройшли перші матчі УПЛ після понад двох місяців перерви. ФОТО

“Прошу кожного з вас бути обережним і відповідальним, – закликав гравець “Карпат”. – Чесно кажучи, немає ніякого настрою ще щось говорити, адже ситуація, в якій я опинився, мене шокувала”.

“Сподіваюся, що повторне тестування, яке я пройшов, покаже, що я здоровий, і все це лише злий жарт, щоб я усвідомив, що ніхто з нас не застрахований опинитися в подібних обставинах. Ще раз дякую всім за підтримку, і будьте здорові”, – підсумував Дубінчак.

Через декілька випадків коронавірусу в “Карпатах” матч львів’ян проти “Маріуполя”, який був запланований на 31 травня, довелося перенести. Рішення щодо цього матчу ще не прийнято.

Читайте також: В Україні кількість нових випадків захворювання на COVID-19 знижується другий день поспіль

Нині ж “Карпати” змушені йти на карантин щонайменше на два тижні у зв’язку зі спалахом коронавірусу серед гравців та персоналу команди.

“Сьогодні з лабораторії було отримано трохи менше половини позитивних результатів на наявність вірусу в карпатівців (загалом тестування пройшли 65 осіб), – зазначили у клубі. – Усі інфіковані ознайомлені із результатами та перебувають в ізоляції під контролем медиків”.

“Відповідно до протоколу, про ситуацію в таборі команди були оперативно повідомлені Українська Асоціація Футболу та Прем’єр-ліга. Карантин у клубі запроваджено щонайменше на два тижні, повністю скасовано будь-які тренування”, – йдеться в повідомленні.

“Карпати” звернулися до найвищих футбольних інстанцій із проханням не зупиняти поєдинки поточного сезону. А також закликали українські клуби максимально відповідально ставтеся до тестувань гравців, тренерів та персоналу. “Від ризику зараження не застрахований ніхто”, – підсумували у клубі.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Какие будут результаты Олимпийских игр 2024? Мнение аналитиков США

Аналитики компании Gracenote сделали прогнозы относительно победителей медального зачёта на Олимпийских играх...

Матч между “Днепром-1” и “Зарёй” закончился результативной ничьей

"Днепр-1" упустил победу соперникам из луганской команды "Заря" в 23-м туре украинской...

Фьюри поразил фанатов перед боем против Усика

Обладатель пояса WBC в категории супертяжёлого веса показал упорные тренировки.