Пятница , 19 Апрель 2024
Спорт

Роналду може повернутись в Іспанію – Ювентус готовий до перемовин і вже назвав ціну

Нападник Ювентуса Кріштіану Роналду готується підірвати трансферний ринок, щойно вщухне пандемія коронавірусу.

Після двох сезонів у Турині 35-річний португалець може повернутись в мадридський Реал, інформує Il Corriere dello Sport. Італійська преса називає сенсаційний трансфер “більш ніж ймовірним”.

Ювентус начебто готовий розпочати перемовини через фінансові проблеми, викликані карантином. Туринці вважають, що їм вдалось повністю “амортизувати” придбання Кріша за 100 млн євро, а зараз – ідеальний момент, щоб отримати кругленьку суму на продажі зіркового ветерана. Позбувшись 5-разового володаря “Золотого м’яч”, чемпіони Італії заощадили б 62 млн євро на зарплаті футболіста, у якого залишилось ще два роки за контрактом.

Реал вважається основним претендентом на КР7. Як Зідан, так і Перес схвалюють можливе повернення португальця, який у 2018-му покидав Мадрид через серйозні розбіжності з президентом щодо нового контракту. Однак, зараз стосунки між обома покращились, відзначає джерело. Роналду, зокрема, відвідав недавнє Класіко в Мадриді. Це була його перша поява на Бернабеу після скандального відходу.

“Стара Синьйора” очікує заробити на трансфері свого провідного снайпера 60 млн євро, хоча спеціалізований портал Transfermarkt оцінює його в 75. Реал, який паралельно шукає молодого форварда, з Холандом на поул-позишн, вимагає в Роналду суттєвого зменшення зарплати, щоб трансфер таки відбувся. Як і раніше, мадридці не збираються платити 31 млн євро за сезон.

Нагадаємо, що португалець виступав за Реал з 2009 по 2018 роки, провів 486 матчів і забив 475 голів у всіх турнірах.

football24.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Какие будут результаты Олимпийских игр 2024? Мнение аналитиков США

Аналитики компании Gracenote сделали прогнозы относительно победителей медального зачёта на Олимпийских играх...

Матч между “Днепром-1” и “Зарёй” закончился результативной ничьей

"Днепр-1" упустил победу соперникам из луганской команды "Заря" в 23-м туре украинской...

Фьюри поразил фанатов перед боем против Усика

Обладатель пояса WBC в категории супертяжёлого веса показал упорные тренировки.