Вівторок , 16 Липень 2024
Різне

Відеоспостереження від Control.ua: захист вашого дому та бізнесу

Разом зі спеціалістами https://control.ua/ua детально розглянемо, яка користь від встановлення систем відеоспостереження та для чого вони використовуються. 

Які функції виконує відеоспостереження для дому та бізнесу 

Завдяки камерам відеоспостереження та системам безпеки, власники приватного будинку, квартири та бізнесу можуть:

  • проводити цілодобовий моніторинг за приміщенням та певною територією;
  • отримувати сповіщення при будь-яких спробах зловмисників проникнути у приміщення і на певну територію;
  • контролювати процес відеоспостереження просто зі свого смартфона;
  • вносити налаштування у роботу камер відеоспостереження віддалено, через спеціальний додаток, встановлений на смартфоні. 

Завдяки сенсору руху камери відеоспостереження здатні  реагувати на багато факторів: на рух людини, тварини, на розбиття скла та навіть на звук. 

Вказані пристрої можуть передавати СМС повідомлення на телефон власника, сповіщаючи його про те, що відбувається. 

Також для інформування власника бізнесу і житла може використовуватися додаток на смартфоні. Така функція є у всіх IP-камер. 

Які пристрої входять до відеоспостереження для дому і бізнесу

Камери

Перш за все — це камери відеоспостереження. Призначаються пристрої для моніторингу приміщення, чи певної території. Камери можуть встановлюватися у домі, квартирі, на подвір’ї, в офісі чи складському приміщенні.

Відеореєстратори

Це одна з ключових частин системи безпеки, у якій використовуються камери відеоспостереження. Призначені відеореєстратори для обробки та запису даних, які поступають безпосередньо від камери спостереження. Ці прилади проводять постійний запис відео на жорсткий диск. Сам диск встановлюється в реєстраторі. Домофони 

Прості системи віддаленого контролю. Встановлюються у квартирах, приватних будинках та в офісах. Дозволяють обмежити доступ до приміщення стороннім особам. Є сучасні IP-домофони, які надають можливість віддалено контролювати пристрій для надання доступу до приміщення чи певної території. Відеодомофони підвищують рівень безпеки приміщення, дозволяючи бачити, що відбувається на вході до нього. 

СКУД 

Це системи контролю за віддаленим доступом. Це комплекс програмно-апаратних технічних засобів безпеки. Головна мета таких пристрої – це регулювання входу/виходу та переміщень людей й транспортних засобів. 

Також СКУД реєструють всіх, хто пройшов на територію, та вийшов з неї. Переважно, СКУД встановлюються на воротах для в’їзду на території офісу, приватного будинку, багатоповерхового будинку.

Сигналізація

Це комплекс обладнання, до якого входять пристрої забезпечення безпеки, моніторингу території та сповіщення. Сигналізація допомагає забезпечити надійний захист квартири, будинку, гаража, магазину чи офісу. Власник сигналізації отримує сповіщення щодо всього, що відбувається на об’єктах під охороною.

Не слід забувати й про комплектуючі до наведених пристроїв. Адже від їх якості буде залежати коректна робота певного обладнання для відеоспостереження. 

Висновок

Розібравшись у тому, які пристрої забезпечують відеоспостереження об’єкта чи території, та які функції вони виконують, можна обрати для себе оптимальний варіант обладнання. Якісні системи відеоспостереження та камери можна придбати в онлайн магазині Control ua.

Leave a comment

Залишити відповідь

Погода

Related Articles

Негайне будівництво архітектури оборонних закупівель загрожує дефіцитом зброї

Українській державі необхідно в терміновому порядку навести лад у системі закупівель оборонної...

Які картки купувати у Hamster Kombat 13 липня?

Гравці Хамстер Комбат розпочали нове полювання за Комбо картами.

Який код Морзе в Hamster Kombat вводитиме 13 липня?

Гравці Хамстер Комбат можуть здобути мільйон монет за виконання щоденного завдання.

Українська економіка виграє від повної лібералізації енергоринку

Українській державі потрібна повна лібералізація енергетичного ринку.