Середа , 17 Липень 2024
Де можна купити криптовалюту: варіанти криптобірж
Экономика

Де можна купити криптовалюту: варіанти криптобірж

В Україні крипторинок розвивається дуже стрімко, за рахунок чого виникає дедалі більше сервісів із розширеним функціоналом. Сьогодні українські криптовалютні біржі мають попит не лише локально, а й у всьому світі. Завдяки цьому майданчики активно вдосконалюються та масштабуються.

Популярність проектів пов’язана з їх унікальними механізмами торгівлі, оптимальними умовами для торгових операцій. При цьому підтримується висока швидкість виконання процесів. Як результат – отримати прибуток можна швидко та з комфортом.

Популярні в Україні криптоплатформи

Щоб купити криптовалюту, ви можете вибрати один із наведених нижче сервісів. Ці майданчики встигли довести свою ефективність як для новачків, так і для досвідчених трейдерів.

WhiteBIT

Найбільша в Європі криптобіржа із середнім рівнем торгів та високим рівнем безпеки. Заснована в 2018 році та входить до числа централізованих сервісів. Ресурс має ліцензію на операції як із фіатними грошима, так і з цифровими монетами. Українська біржа криптовалют пропонує понад 450 торгових пар, найактивнішою з яких залишається BTC/USDT.

Торгівля доступна у двох варіантах – спотова та маржинальна. Обов’язковою вимогою є верифікація користувача. Для оплати та виведення коштів можна використовувати картку. До екосистеми платформи входить декілька продуктів: децентралізована біржа WhiteSwap, система обробки криптовалютних платежів Whitepay та P2P-майданчик Bitcoin Global для обміну крипти. Для підтвердження особи біржа криптовалют в Україні пропонує скористатися державним порталом послуг Дія.

Binance

Один із найбільших сервісів у світі, який також є популярним і серед українців. Користувачам доступні десятки пар крипто-крипто та крипто-фіат. Торгівля пропонується в класичному, просунутому та маржинальному вигляді. Купівля монет можлива одразу з картки з миттєвим обміном. Додатково інтегрована P2P-платформа прямого обміну активами між користувачами. Біржа також випустила власний токен BNB, який сьогодні затребуваний серед трейдерів.

ByBit

Криптовалюту в Україні купити можна і на сервісі ByBit, зареєстрованому в 2018 році. Торгівля можлива 4 типами – спот крипто-крипто, безстрокові інверсні контракти, інверсні ф’ючерси, безстроковий USDT. Користувачам доступна партнерська та реферальна програма. Мінімальний депозит становить лише 1 дол. На майданчику є базове навчання. Пасивний заробіток реалізований через гнучкий стейкінг, дуал-майнінг, майнінг DeFi.

Погода

Related Articles

Когда и за что могут наказать предпринимателей?

Физическим лицам-предпринимателям в Украине грозят штрафы за несвоевременную уплату единого налога и...

Какие карты Hamster Kombat покупать 26 июня?

Hamster Kombat выделяется среди других криптовалютных игр благодаря своей оригинальной концепции и...

Нацбанк третий день подряд снижает курс доллара

Национальный банк Украины третий день подряд фиксирует снижение курса американской валюты.

Цены на дизельное горючее продолжают проседать. Какие ценники выставляют АЗС

Цены на дизельное топливо продолжают проседать, тогда как на бензин все еще имеют разнонаправленную...