Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

“Півроку мовчала”: Аліна Гросу розлучилася з російським бізнесменом. ВІДЕО

Влітку 2019 року Аліна Гросу і Володимир Комков зіграли пишне весілля в Італії. Але незабаром пара роз’їхалася по різних квартирах. Про розставання зірка мовчала півроку.

Одразу після весілля у них почалися проблеми, йдеться в програмі ЖВЛ.

“Вийшло так, що ще в грудні мені Саша, ні з чого абсолютно, сказав:” Давай поживемо окремо. Я не знаю, як тобі запропонувати, Але я б можливо спробував місяць, але якщо я когось знайду, то тобі ж буде боляче через 2 тижні”. Я не могла йому це пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш щось інше, якщо ти не спробував до того як ми одружилися … Ну що це? Навіщо це все?”,- сказала співачка.

Гросу додала, що їй було дуже боляче. При цьому вона знайшла в собі сили зібрати речі і переїхати в іншу квартиру. Перший час вона сподівалася на те, що ще все налагодиться, але її чоловік не робив ніяких кроків.

“Це не було як грім серед ясного неба, але щоб так, я не думала. Думала поговоримо, до чогось прийдемо, але так, щоб роз’їжджатися, розбігатися … Це так, це був шок. А найсмішніше, він захотів сфоткати документи, я кажу: “тобі треба відправити, що ти розлучився?”. Якось мені було настільки боляче, досі не розумію”, – додала вона.

Також Аліна розповіла, що після того, як пара почала вести спільний побут, стало зрозуміло, що вона заробляє більше Олександра. І це могло стати причиною того, що йому було некомфортно.

“УНІАН”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...