Пятница , 29 Март 2024
Культура

Андреа Бочеллі переніс коронавірус

Тільки через два місяці після хвороби знаменитий оперний співак зізнався, що він і його дружина перенесли COVID-19.

Італійський оперний співак Андреа Бочеллі зізнався, що вся його родина таємно перенесла коронавірус, пандемія якого охопила весь світ. Він переніс хворобу до того, як на католицький Великдень дав знаменитий концерт в Міланському кафедральному соборі.

«Пандемія, яка потрясла світ, хоча і м’яко, але торкнулася мене і членів моєї родини», – сказав співак в інтерв’ю Good Morning America у вівторок, 26 травня. Незадовго до інтерв’ю він відвідав клініку при університеті Пізи, де здав кров на плазму для хворих COVID-19, повідомляє Daily Mail. Разом з Андреа Бочеллі кров здавала і його дружина, Вероніка.

«Я вирішив не афішувати свою хворобу з поваги до тих, кого хвороба торкнулася серйозніше, ніж мене. І, звичайно, я не хотів турбувати шанувальників, а також хотів захистити приватне життя своєї сім’ї».

«Я відразу ж відгукнувся на можливість здати кров, щоб допомогти знайти ліки від COVID». І додав, що він видужав досить швидко і повністю. Новину він також підтвердив в сторіз своєї офіційної сторінки в Instagram.

Про позитивний результаті тесту на COVID-19 Андреа Бочеллі дізнався 10 березня. Він зазначив, що він переніс хворобу легко, була невелика температура, але практично не було симптомів.

Кров людей, що перехворіли на коронавірус, містить антитіла. З крові буде виділена плазма, яку використовуватимуть для переливання крові людям, що страждають важкою формою COVID-19, щоб підвищити їх здатність боротися із вірусом.

nv.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...