Четверг , 28 Март 2024
Культура

П’ять улюблених серіалів, зйомки яких зупинилися через карантин

На карантин пішли не тільки численні офіси та виробництва, магазини, ресторани, музеї і театри – на знімальних майданчиках наших улюблених серіалів теж настало затишшя. Робота над якими «мильними операми» тимчасово призупинена?

 

«Надприродне»

Епідемія коронавірусу заскочила творців суперпопулярного фентезі-серіалу «Надприродне» за роботою над ювілейним – п’ятнадцятим – сезоном: вони закінчили знімати вісімнадцятий епізод і взялися до роботи над дев’ятнадцятим, але процес перервав COVID-19. Коли знімальна група зможе повернутися на майданчик, не знає ніхто, включно з виконавцями головних ролей – Джаредом Падалекі і Дженсеном Еклсом.

«З одного боку, нам не пощастило, ми потрапили в дивну і непередбачувану ситуацію – сказав Еклс в інтерв’ю, – з іншого, у нас з’явилося довгоочікуваний час для відпочинку і підзарядки. Читаючи сценарій останніх двох серій – дев’ятнадцятої і двадцятої, я подумав, що біжу марафон і на останніх кілометрах повинен зробити над собою зусилля і розвинути неймовірну швидкість. Тепер у мене є можливість попрацювати над цим матеріалом в тиші і спокої».

 

«Дивні дива»

Американська компанія Netflix змушена була заморозити знімання декількох популярних проєктів, і, перш за все, третього сезону науково-популярного серіалу «Дивні дива». Директор програмного відділу Netflix Тед Сарандос назвав зупинку знімань «безпрецедентною» в історії серіального виробництва, але запевнив шанувальників «мильних опер» в тому, що інцидент ніяк не позначиться на глядачах – брак улюблених шоу вони не відчують.

 

«Відьмак»

Тим, хто мріяв побачити другий сезон фентезі-серіалу «Відьмак», на жаль, доведеться почекати – в кінці березня робота над ним була офіційно припинена. Творці серіалу спочатку заявили, що заморожувати знімання не будуть, але потім, оскільки всі локації «Відьмака» розташовувалися в охопленій епідемією коронавірусу Європі, вирішили все-таки не ризикувати здоров’ям знімальної групи. Превентивні заходи не допомогли – один з акторів, який зіграв Нівеллена, Крістофер Хів’ю, все-таки заразився. Спочатку планувалося, що другий сезон глядачі побачать в лютому-березні 2021 року, але вже сьогодні стало зрозуміло, що прем’єру доведеться відсунути на кілька місяців – можливо, до грудня нинішнього року.

 

«Ранкове шоу»

Серіал «Ранкове шоу» виробництва Media Res на замовлення Apple, в якому задіяні такі зірки, як Дженніфер Еністон, Різ Уізерспун і Стів Карелл, так сподобався глядачам (їх симпатія відбилася в цифрах рейтингу), що його вирішено було продовжити. Але знімання другого сезону були припинені у середині березня – творці «Ранкового шоу» зважилися на такі заходи, щоб запобігти зараженню коронавірусом акторів і членів знімальної групи. «Спільно з нашими партнерами з Apple ми вирішили зробити перерву в зніманнях, щоб оцінити ситуацію і забезпечити безпеку людей, які працюють над “Ранковим шоу”», – сказав засновник і генеральний директор Media Res Майкл Елленберг.

 

«Друзі»

Виявити витримку і терпіння доведеться і тим, хто чекав на вихід нового епізоду культового комедійного серіалу «Друзі» – нового проєкту стримінгової платформи HBO Max. Його знімання мали відбутися на кіностудії Warner Bros. 23-24 березня нинішнього року, але їх довелося скасувати через епідемію COVID-19. За найобережнішими прогнозами, робота над спеціальним епізодом розпочнеться не раніше травня – місяця, на який в лютому, коли стало відомо про знімання нової серії «Друзів», спочатку була призначена його прем’єра. Втім, є ймовірність того, що вони не почнуться зовсім: зайняті в ньому зірки – насамперед, Дженніфер Еністон і Кортні Кокс – можуть після закінчення карантину не знайти на «Друзів» час у своєму щільному робочому графіку.

 

Зупинені також знімання таких серіалів як «Меса опівночі», «Випускний», «Грейс і Френкі», «Будинок з прислугою», «Бачити», «Заради всього людства», «Містичний квест», «Основа» за Азімовим, «Історія Лізі», «Фарго», «Снігопад», «Y. Останній чоловік», «Атланти» і багатьох інших.

 

 

tsn.ua

 

 

 

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...