Четверг , 25 Апрель 2024
Культура

У мережі з’явився трейлер драми “Обличчя зі шрамом” з Томом Харді в ролі Аль Капоне

Фільм мав стартувати в кіно, але через ситуацію з коронавірусом він відразу з’явиться в онлайн кінотеатрах. Подивитися «Обличчя зі шрамом» можна буде вже з 12 травня.

На YouTube з’явився перший трейлер фільму «Обличчя зі шрамом», який в оригіналі спочатку був названий Fonzo, а після перейменовано в Capone. Головний герой картини – Аль Капоне, роль якого виконав Том Харді.

За сюжетом стрічки один з найвідоміших гангстерів в історії Америки повернувся з в’язниці. Втративши колишній вплив, він проводить свої дні в особняку у Флориді, згадуючи про минуле. Однак можливо, що це безтурботне і тихе життя є лише прикриттям, адже Аль Капоне встиг приховати величезну суму грошей, яку ніхто так і не знайшов.

Режисер фільму – Джоша Транк. Разом з Харді в картині зіграли: Лінда Карделлини, Метт Діллон, Кайл МакЛоклен, Ноель Фішер, Кайл МакЛоклен і Джек Лауден. Фільм мав стартувати в кіно, але через ситуацію з коронавірусом він відразу з’явиться в онлайн кінотеатрах. Подивитися «Обличчя зі шрамом» можна буде вже з 12 травня.


unian.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...