Четверг , 28 Март 2024
Культура

Дженніфер Лопес планує зіграти весілля в Італії після закінчення пандемії

50-річна Дженніфер Лопес і 44-річний Алекс Родрігес збираються одружитися, як тільки пандемія коронавірусу ослабне. Джерело повідомило виданню Us Weekly, що пара повинна була одружитися в Італії цього літа, але через вірус їм довелося відкласти церемонію.

Все було заплановано і оплачено. Очевидно, їм довелося відкласти торжество через коронавірус, але Джей Ло хоче влаштувати весілля незабаром після того, як все повернеться на свої місця. Вона хоче, щоб на церемонії були присутні тільки члени сім’ї і найближчі друзі, – каже інсайдер.

Зірка фільму “Весільний переполох” призупинила підготовку до торжества, як тільки почався спалах коронавірусу, який кардинально вплинув на життя в Італії, США та решти світу.

Це може статися в будь-який день. Я дійсно не уявляю, коли це буде. Ми тримаємося, як і весь інший світ. Нам доведеться почекати і через кілька місяців подивитися, що з цим робити, – сказала Лопес Еллен Дедженерес в недавньому інтерв’ю.

Лопес – не єдина знаменитість, вимушена перенести дату весілля в зв’язку з пандемією коронавірусу. Кеті Перрі та Орландо Блум теж прийняли таке рішення.

wworld.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...