Четверг , 25 Апрель 2024
Культура

Емілія Кларк влаштує віртуальну благодійну вечерю з фанами

Зірка серіалу Гра престолів, британська актриса Емілія Кларк запропонувала фанам провести з нею віртуальну вечерю в обмін на благодійні пожертвування в розпал пандемії коронавірусу.

33-річна зірка намагається зібрати 300 тис доларів для свого благодійного фонду SameYou, який був створений з метою допомоги людям, постраждалим від черепно-мозкових травм і інсультів.

Нова ініціатива благодійної організації спрямована на те, щоб звільнити місця для пацієнтів з коронавірусом і допомогти людям відновитися після черепно-мозкових травм в домашніх умовах. Згідно з її повідомленням в Instagram, вона вибере 12 осіб, які пожертвують кошти в фонд, і запропонує їм повечеряти разом онлайн.

«Як ви ставитеся до того, щоб повечеряти зі мною? Після того, як ви пожертвуєте кошти, 12 щасливчиків приєднаються до мене онлайн, і ми зберемося разом, щоб влаштувати вечерю. Ми разом її приготуємо, а потім з’їмо», – написала вона в зверненні до шанувальників, додавши, що за вечерею вони з віртуальними друзями обговорять різні теми.

«Ми також обговоримо багато речей. Ізоляцію і страх, а також забавні відео, а також і той факт, що я взагалі не вмію готувати. Так що буде весело. Це буде цікаво», – додала Кларк.

Відзначимо, раніше Кларк розповіла, що в 2011 році пережила субарахноїдальний крововилив, форму інсульту, викликану розривом аневризми. Вона перенесла термінову ендоваскулярну операцію і згодом страждала афазією, в якийсь момент вона не могла згадати навіть власне ім’я. У неї була друга аневризма, яку вилікували хірургічно в 2013 році.

«100 відсотків ваших щедрих пожертвувань будуть спрямовані на фінансування підтримки віртуальної реабілітаційної клініки в найближчі тижні. Це дуже важливе завдання і дуже велике прохання, але ви всі дуже душевні люди, тому я знаю, що ви захочете допомогти мені допомогти їм!», – підсумувала актриса.

nv.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...