Суббота , 27 Апрель 2024
Культура

Том Хенкс передав привіт із карантину

Голлівудський актор Том Хенкс із дружиною знаходяться в ізоляції в Австралії, вони обидва заразилися на коронавірус. На своїй сторінці у facebook вони розповіли, як себе почувають.

У четвер, 12 березня, Том Хенкc викликав переполох в Мережі, повідомивши, що він і його дружина Ріта Вілсон заразилися на коронавірус COVID-19. Пара вжила заходів і ізолювала себе від оточуючих. Голлівудський актор вирішив тримати в курсі про те, як протікає його хвороба.

Вранці в п’ятницю, 13 березня, Том Хенкс на своїй сторінці у facebook опублікував фото із дружиною, подякував усім за турботу і дав кілька корисних порад.

«Привіт народ. Ми з Ритою Вілсон хочемо подякувати всім, хто так добре про нас піклується. Так, ми заразилися COVID-19 і знаходимося в ізоляції, тому ми не можемо нікого заразити вірусом. Адже в нашому оточенні є люди, які можуть дуже серйозно постраждати від цієї хвороби.

Є речі, які ми всі можемо зробити, щоб пройти через ці випробування, дотримуючись порад експертів і піклуючись про себе і оточуючих, чи не так? Пам’ятайте, що, не дивлячись на всі події, в бейсболі не плачуть. Хенкс».

 

nv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...