Вторник , 16 Апрель 2024
Культура

Чи відбудеться Каннський міжнародний кінофестиваль?

Організатори Каннського міжнародного кінофестивалю опублікували інформацію про те, чи вплине поширення коронавируса на проведення фестивалю в 2020 році.

4 березня стало відомо, що через коронавірус (Covid-19) скасовується проведення медіаринку MIPTV 2020 року, який повинен був пройти з 30 березня по 2 квітня в Каннах, а також переноситься на жовтень Каннський міжнародний фестиваль серіалів Cannes Series.

Через побоювання про скасування Каннського кінофестивалю цілком, його команда вирішила прояснити ситуацію, повідомляє Deadline.

«Ми розуміємо стурбованість, яка була виражена після перенесення Cannes Series і скасування MIPTV, але на сьогоднішній день ніщо не вказує на те, що кінофестиваль в Каннах не відбудеться. Співробітники Каннського кінофестивалю, Тьєррі Фремо і відбірковий комітет в даний час працюють над організацією заходу», – йдеться в офіційній заяві.

Організатори фестивалю підтвердили, що їм невідомо про якісь конкретні скасування, пов’язані з майбутнім кінофестивалем і що вони знаходяться в постійному контакті з місцевою та національною владою Франції щодо ситуації з коронавірусом.

73-й Каннський кінофестиваль пройде з 12 по 23 травня 2020 року.

nv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...