Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

Дженніфер Лопес розказала, як пережила розлучення з Марком Ентоні

Наразі американська співачка Дженніфер Лопес готується до весілля з бейсболістом Алексом Родрігесом, але ще декілька років тому вона була дружиною 51-річного виконавця Марка Ентоні, якому народила двох прекрасних діточок.

Дженніфер і Марк мали недовготривалі стосунки в 90-х роках, але доля знову звела їх у 2004 році, коли вони записували спільний трек до фільму, де знімалася красунечка. З тих пір закохані були нерозлучні та насолоджувалися тихим сімейним життям.

Однак, вже у 2011 році зірки оголосили про своє розлучення, але точної причини для такого рішення так і не назвали (поговорювали, що через ревнощі чоловіка).

Лише через декілька років після розриву Лопес зізналася, що їхнім стосункам не вистачало романтики, а вона хотіла до себе кращого ставлення, ніж отримала. Після цього зізнання співачка на довгий час забула про колишнього чоловіка, але зробила виключення в розмові з Опрою Вінфрі.

За словами Джей Ло, вона дуже важко пережила розлучення з Марком, і справа була геть не в тому, що вона залишилася одна з двома маленькими дітьми.

“Коли ми розлучилися – це був найскладніший період в моєму житті. Я відчувала, що з тріском провалилася. Мені довелося переглянути все своє життя і перегрупуватися. Я ніколи не хотіла розходитися з людино, від якої в мене діти, тому я відчувала, що не можу дати їм того, що їм необхідно. Я просто не знала, що мені робити”, – згадує виконавиця.

На думку Лопес, вона так тяжко переживала розрив з коханим через виховання своїх батьків, які казали їй, що в щасливій родині мають бути чоловік та дружина, і ніяк інакше, але потім вона зрозуміла, що має дбати й про власне щастя, адже від цього багато що залежить.

“Мені потрібно було любити себе. Я повинна була бути в гармонії з собою. Тепер я відчуваю, що у мене все добре, незалежно від того, з кимось я чи ні. Це просто страх перед самотністю. Твоє життя прекрасне й без того”, – каже жінка.

Вийти зі стану невизначеності зірці допомогли медитація, терапія та спілкування з більш дорослими людьми, які ділилися з нею власним досвідом.

lux.fm

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...