Пятница , 29 Март 2024
Культура

“Джентльмени” Гая Річі б’ють рекорди в Україні

Кінокомпанія Вольга Україна повідомляє  про феноменальні показники нової кримінальної комедії Гая Річі “Джентльмени”, в якому головні ролі блискавично виконали Меттью МакКонахі, Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г’ю Ґрант, Джеремі Стронґ та Ґенрі Ґолдінґ.

Стрічка стала найуспішнішим проєктом за 10-ти річну історію компанії та акумулювала вже понад 501 000 глядачів. Попередній рекорд дистриб’ютора утримував популярний сімейний фільм «Пригоди Паддінгтона 2» з аудиторією в 500 829 глядачів.

Навіть більше: згідно з динамікою прокату, на четвертому тижні “Джентльмени” перейдуть важливу межу – за кількістю глядачів стануть картиною №1 Гая Річі в Україні.

Директорка компанії Вольга Україна Вероніка Ясінська так коментує успіх стрічки в Україні: « Важливо розуміти, що «Джентльмени» – кіно з рейтингом 16+, що вже обмежує потенційну аудиторію, бо в переважній більшості найуспішніші кінострічки українського прокату – сімейне кіно та високобюджетні блокбастери. Такий проєкт як «Джентльмени»  завжди пов’язаний з амбітними завданнями, що потребують виконання на 110%.  Але наша команда вірила в цю стрічку на всіх етапах підготовки релізу: сценарій, закупівля для нашої території, поява перших матеріалів. В підсумку у нас на руках був блискавичний фільм від дуже популярного в країні режисера, з неймовірним акторським складом і наша команда доклала всіх зусиль для  найкращого  позиціонування «Джентльменів». Сума цих чинників призвела до приголомшливого результату».

Новий фільм Гая Річі вийшов на українські екрани 30-го січня і, незважаючи на високу конкуренцію з боку студійних стрічок, дебютував на першій сходинці бокс-офісу. Важливо підкреслити, що лише український ринок приніс першу сходинку бокс-офісу новому фільму Річі. «Джентльмени» утримали лідерство і на другий уікенд в прокаті під натиском кінокоміксу «Хижі пташки». Падіння склало лише 12%, що є неймовірно низьким показником для більшості проєктів, але, як виявилось, не для лондонських денді пана Річі. 

Загальні збори «Джентльменів» становлять  вже понад 54 120 000 гривень. І це остаточно не фінальні результати стрічки, що акумулювала аудиторію більшу ніж   сімейний «Аладдін»  від студії Disney, та за кількістю кіноглядачів наблизився до найуспішнішого проєкту Річі в Україні – «Шерлок Холмс: Гра тіней» (566 000 глядачів).

«Вечірні Вісті» 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...