Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

Правила харчування Марго Роббі, завдяки яким вона виглядає ідеально: ніякого сніданку та поживна вечеря

Сьогодні 29-річна австралійська акторка Марго Роббі – одна з найперспективніших зірок Голлівуду. Вона полонить глядачів не лише неймовірним акторським талантом, а й неперевершеною фігурою. Як харчується фантастична блондинка з бездоганною шкірою і тонкою талією – розповідаємо далі.

1. Відмова від сніданку. Тренер Марго, Девід Хіггінс, який відповідає за спортивні будні акторки, поділився роздумами:

«Думаю, ти неодноразово чула фразу, що сніданок – головний прийом їжі. Це міф, який вигадали маркетологи, щоб краще продавати яйця. Так, ми виросли під впливом стереотипу, що не можна пропускати сніданок. Секрет схуднення простий: якщо відмовитися від першого прийому їжі, організм витрачатиме енергію, яка ще є в запасі. Таким чином, метаболізм швидко розганяється».

Тож Марго Роббі бере приклад із супермоделей Клаудії Шиффер та Наомі Кемпбелл і відмовляється від сніданку на користь поживного обіду. Ближче до 12 Роббі п’є великий смузі: зелений із капустою та яблуком або солодкий із молоком, малиною та ожиною.

2. Білковий обід. Її улюблена страва на обід – запечена курка в лимонному соку. Вона також любить салат з огірків і томатів, политий оливковою олією. І жодної солі!

3. Список заборонених продуктів. За словами селебріті, вона інколи тішить себе улюбленим круасаном чи печивом. Але потім доводиться ще наполегливіше займатися спортом і їсти лише салати та морквяні палички.

«Я люблю пиво, бургери, картоплю фрі, однак якщо їстиму їх часто, буду мати поганий вигляд. Тому намагаюся дотримуватися балансу у всьому. Після поїдання фастфуду влаштовую розвантажувальні дні».

Щодо спорту, відома австралійка надає перевагу кардіонавантаженню. Вона полюбляє біг, серфінг, бокс.

4. Поживна вечеря. Після напруженого робочого дня і виснажливих тренувань організм Роббі потребує поповнення енергії. Тому акторка намагається ніколи не нехтувати вечерею. Зірка часто готує стейки із тунця та запечену бейбі-картоплю разом із чоловіком Томом Акерлі. Інколи вона доповнює вечерю келихом білого або рожевого вина, особливо якщо готує морепродукти.

5. Розвантажувальні дні. На цьому наполягає і її тренер. Девід вважає, що потрібно не їсти мінімум 16 годин на день.

«Найкращий варіант – вечеряти о 20, пропускати сніданок, а вперше їсти в обідній час. Так, ти не переїдатимеш і дозволиш шлунку повільно і якісно перетравлювати їжу».

cosmo.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...