Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

П’ять найкращих фільмів про кохання до Дня святого Валентина

У День святого Валентина  не варто скупитися на приємні слова, добрі вчинки і романтичні жести. А скрасити затишний вечір в День закоханих допоможе добірка гарних фільмів.

Клятва

Американська мелодрама “Клятва”, заснована на реальних подіях, не залишить нікого байдужим. Це дивовижна історія чистого і справжнього кохання, яке не підвладне ніяким перешкодам і складнощам. Фільм переглядається на одному диханні, і вчить цінувати прості радощі життя.

Це безглузде кохання

Сюжет фільму простий, але щось його виділяє серед інших типових американських комедій. У фільмі переплетено кілька сюжетних ліній і в кожній піднімається тема стосунків, труднощів шлюбу і усвідомлення сімейних цінностей. Це життєствердне кіно, яке виглядає на рідкість приємно, не дивлячись на солідний хронометраж.

Любовний напій №9

Почуттями важко керувати, але у кінострічці “Любовний напій №9” це стає можливим завдяки особливому еліксиру. Комедія досить якісна, легка і безпосередня, хоча за сучасними мірками знята просто і без особливих спецефектів, 1992 рік все-таки.

Щоденник пам’яті

Якщо хочете трошки поплакати, тоді вмикайте цей фільм. “Щоденник пам’яті” – кінострічка, знята за мотивами однойменного роману Ніколаса Спаркса, стала однією з найпопулярніших мелодрам. Сюжет фільму розповідає про справжнє кохання, від якого мурашки по шкірі. Історія романтична і казкова одночасно.

Ла-Ла-Ленд

Цей наповнений ліричними мелодіями і запальним джазом мюзикл, розповідає про кохання молодої актриси та джазового музиканта. Розповідаючи історію їхнього роману, кінострічка також розкриває важливу тему самореалізації, “досліджуючи радість і біль у гонитві за мрією”.

comments.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...