Суббота , 20 Апрель 2024
Культура

Зірка серіалу “Всі жінки-відьми” звинуватила Наталі Портман у лицемірстві

Скандальна голлівудська акторка Роуз МакГавен, яка нещодавно  подала в суд на Гарві Вайнштейна, виказала своє обурення щодо вибору вбрання Наталі Портман на церемонію “Оскар-2020”.


Зауважимо, що на червоному хіднику премії зірка “Леона-кіллера” з’явилася у досить оригінальному вбранні. Вона вбралася в довгу сукню, прикрашену золотим мереживом, зверху на яку одягла накидку від Dior, на якій були вишиті імена жінок-режисерок, яких цьогоріч не номінували на “Оскар”. Таким чином Наталі висловила своє ставлення до дискримінації жінок у кіновиробництві.
Однак, саме ця накидка і викликала обурення МакГавен. На її думку, це був просто дешевий трюк. Про це вона заявила на своїй сторінці у Facebook, звинувативши Портман у лицемірстві.

“Це сміливо? Зовсім ні. Просто акторка, яка грає роль людини, якій не байдуже. Я вважаю дію Портман глибоко образливим для тих, хто робить справжнє діло. Це огидно. Наталі, за свою довгу кар’єру ви працювали аж з двома жінками-режисеками, одна з яких – ви. У вас є продюсерська компанія, яка найняла рівно одну жінку-режисера – вас. Так, Наталі. Проблема в вас. Фальшива підтримка інших жінок – ось у чому проблема”, – написала Роуз. Більше читайте тут: https://tsn.ua/glamur/rouz-makgaven-rozkritikuvala-vbrannya-portman-na-oskari-2020-1490886.html

tsn.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...