Вторник , 16 Апрель 2024
Культура

Нові «Ангели Чарлі» крутіші, ніж Камерон Діаз, Люсі Лью та Дрю Беррімор

На американському каналі АВС із 1976-го по 1981 рік транслювався серіал під назвою «Ангели Чарлі». У телешоу розповідалось про діяльність трьох жінок, які працювали на приватне детективне агентство. Сюжет став настільки популярним, що ця історія отримала чимало продовжень.

У 2000 році було вирішено зняти повнометражну версію «Ангелів Чарлі», головні ролі в якій виконали Камерон Діаз, Люсі Лью та Дрю  Беррімор. Цей комедійний бойовик завоював справжню любов глядачів. Саме тому було вирішено зняти сиквел стрічки, який вийшов у прокат  2003 року. У 2011-му на АВС на честь 35-річчя прем’єри оригінального серіалу вирішили зняти нове шоу… І ось нещодавно вийшла ще одна повнометражна версія «Ангелів Чарлі». Для чого ж стільки повторів? Таке питання точно задавало чимало кіноманів. Втім, остання версія виявилася найкращою!

Елена Гафлін  (Наомі Скотт) працює в одній величезній корпорації в Гамбурзі, яка розробляє унікальну систему, що може подарувати світові чисту енергію. Втім, «Каліпсо» (так називається розробка) можна перетворити і на зброю. Елена добре знає, як буквально за п’ять хвилин виправити помилку і запобігти цьому… Але виявляється, що її  керівництву це не потрібно. На дівчину відкриває полювання нещадний кілер. Тож вона звертається за допомогою до агентства Чарлі Таунсенда  і віднині її захищатимуть  «ангели Чарлі»  – Джейн Кано (Елла Балінська) та Сабіна Вілсон (Крістен Стюарт), а також Сюзан Бослі (Елізабет Бенкс). Жінкам доведеться розплутати складний клубок інтриг та головне зрозуміти, хто ж в їхній організації є зрадником…

Чесно кажучи, нова трійка «ангелів» (а Елена таки стане одною з них, це такий невеликий спойлер) затьмарила «золотий склад» – Камерон Діаз, Люсі Лью та Дрю  Беррімор. Дівчата були феноменальними. Елла Балінська – справжнє відкриття цього фільму. Вона  не менш крута, аніж агент 007. Порадувала і Крістен Стюрт. Чи не вперше її героїня дійсно викликає захоплення. До того ж виявилося, що у Крістен досить непогане почуття гумору.  Зачарувала і Наомі Скотт. Вона стала відомою завдяки ролі  принцеси Жасмін в «Аладдіні» Гая Річі. І ось нині актриса знову продемонструвала високий клас гри. Та й Елізабет Бенкс була неймовірною. До речі, саме вона зайняла режисерське крісло в рестарті.

Нові «Ангели Чарлі» стали справжнім відкриттям. Цей фільм наче ковток свіжого повітря: він веселий, непередбачуваний та заплутаний. Тож глядачу буде дуже цікаво:  до самого кінця нам будуть неабияк морочити голову, й ми не розумітимемо, хто в цій історії хороший, а хто поганий.

До речі,  склалося враження, що це не остання зустріч з «ангелами», і за декілька років нам презентують продовження історії. Що ж, хочеться сподіватися, що воно буде таким самим вдалим і влучним, як фільм, який нам продемонстрували нині.

 

Євгенія ПРОРИВАЙ

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...