Пятница , 26 Апрель 2024
Культура

TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами»

Вчора, 3 листопада, в рамках проекту «Танці з зірками» відбулася ексклюзивна прем’єра нового синглу TAYANNA «До мами». У прямому ефірі співачка представила музично-хореографічний перформанс, режисером-постановником якого виступив Руслан Махов.

Номер немов відтворює ідеальний кадр з красивого і драматичного кіно в часи 60-х. Лаконічні силуети ніжних відтінків, романтика і навмисна інфантильність стала відправною точкою для створення нового іміджу виконавиці.

«Пісня «До мами» – історія кохання, де почуттями тендітної жінки користується чоловік аби полікувати свою болісну рану минулих відносин. Це пригнічує головну героїню. Людина, яка стає «подорожником» для її душі – мама. Адже у різних життєвих ситуаціях ніхто не підбере кращих слів, ніж вона. Ми повертаємось до мами, коли нам потрібна порада, коли нам добре чи погано, весело або самотньо», – коментує TAYANNA.

Композиція стане лід-синглом майбутнього EP, реліз якого запланований на зиму цього року. Автором слів і музики пісні «До мами» виступила сама співачка, а саунд-продюсером став Віталій Телезин.

Трек вже доступний на всіх цифрових майданчиках. 

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...