Вторник , 19 Март 2024
Культура

Комедія «Хороші хлопці» здолала в прокаті «Гоббса і Шоу»

Пригодницький бойовик “Форсаж: Гоббс і Шоу” несподівано програв сутичку за лідерство в американському прокаті. Його “кривдником” стала малобюджетна комедія під назвою “Хороші хлопці”, що стартувала в прокаті з результатом 21 мільйон доларів.

Виробничий бюджет картини оцінюється в 20 мільйонів доларів, тому проблем з окупністю у неї виникнути не повинно. Що стосується “Гоббса і Шоу”, то у свої треті вихідні фільм зібрав в домашньому прокаті 14,1 мільйона доларів, що дозволило йому зайняти лише друге місце. Світові збори перевищили 437 мільйонів доларів. Для проекту вартістю в 200 мільйонів доларів це не занадто вражаюче досягнення після майже трьох тижнів прокату.

На третьому місці утримався фільм студії Walt Disney “Король лев”, що зібрав в американських кінотеатрах ще 11,9 мільйона доларів. Його світові збори перевищили 1,435 мільярда доларів, що дозволило зайняти дев’яте місце в рейтингу самих касових кінопроектів.

Також варто відмітити дуже посередній старт мультфільму “Angry Birds 2 в кіно”, що зумів у свій прем’єрний уїкенд зайняти лише четверте місце з 10 мільйонами доларів.

kinoafisha.ua

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...