Пятница , 19 Апрель 2024
Культура

Ласкаво просимо у «Гранд-готель»

Не маєте змоги вирушити у відпустку? Тоді сідайте зручненько та вмикайте новий американський серіал під назвою «Гранд-готель». Ви миттю опинитесь у сонячному Маямі й разом із головними героями цієї багатосерійної та інтригуючої історії будете розплутувати клубок із таємниць!

«Гранд-готель» – американський драматичний телесеріал, який є адаптацією однойменного іспанського телесеріалу і виходить на каналі ABC. Головною відмінністю від оригіналу є те, що дія відбуватиметься не в 1905 році, а в наш час.

Сюжет розгортається у фешенебельному сімейному готелі в Маямі-Біч. Тут вирують справжні латиноамериканські пристрасті… Власник готелю Сантьяго Мендоса (Деміан Бічір) докерувався до того, що нині знаходиться на межі банкрутства. Тож йому терміново треба щось вигадати, щоб не розоритися. Однак родині невідомо про фінансові складнощі. Його друга дружина Джиджи (Розалін Санчес), прийомні доньки Йолі (Жюстін Адорно), Кароліна (Феліс Рамірес) та рідні діти – Алісія (Леніс Тонц) та Хаві (Брайан Крейг) ні про що не здогадуються і продовжують насолоджуватися життям.

Однак фінансові труднощі – найменша проблема родини. Річ у тім, що деякий час тому за загадкових обставин зникла одна з працівниць готелю Скай (Аріель Кеббел). Вірогідно, що її вже і в живих немає, і до цього причетний…

Про те, хто стоїть за зникненням дівчини, дізнається її рідний брат Дені (Лінкольн Юнес), який влаштувався до готелю на роботу офіціантом. Під прикриттям він проведе справжнє розслідування.

Звісно, окрім детективної складової тут вируватимуть і любовні пристрасті…

Цей серіал вирізняє неймовірний акторський склад. Це просто насолода – спостерігати за грою Деміана Бічіра (його, на жаль, недооцінюють режисери та продюсери) та Розалін Санчес (до речі, вона найкраща подруга Єви Лонгорії). Та й усі актори причарували.

Цей телефільм за атмосферою дуже нагадує знаменитих «Відчайдушних домогосподарок» та «Підступних покоївок». У всіх трьох серіалах є багато спільного: неймовірно яскраві персонажі, непересічні сюжетні лінії та тотальні таємниці. Але найголовніше, що їх об’єднує, – актриса Єва Лонгорія. Ця зірка мексиканського походження стала популярною якраз завдяки серіалу «Відчайдушні домогосподарки», де зіграла роль примхливої красуні Габріель Соліс. Цей багатосерійний телефільм у середині 2000-х поставив на вуха увесь світ. Та після його закінчення Єва вирішила вдатися до продюсування. Тож вона взялася за «Підступних покоївок» у 2013 році (на жаль, серіал закрили після четвертого сезону), а нещодавно – за «Гранд-готель». Більш того, Лонгорія стала одним із його режисерів. Хто ж як не найспокусливіша відчайдушна домогосподарка так знається на кіноінтригах?

Втім, є тут і свої недоліки. Замість нагнітати інтригу творці фільму потроху її розвіюють. Тож «Гранд-готель» вийшов дещо слабшим за «Підступних покоївок» і набагато менш захоплюючим, ніж «Відчайдушні домогосподарки». Але ж треба додивитися до останньої серії (усього їх 13), наприкінці нас явно здивують і неодмінно закинуть гачок-затравку для другого сезону. Це вже така телевізійна традиція -заінтригувати глядачів і залишити їх в очікуванні на кілька місяців.

 

Євгенія ПРОРИВАЙ 

“Вечірні Вісті” 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...