Вторник , 23 Апрель 2024
Культура

Тарантіно назвав фільм, яким завершить кар’єру

Відомий американський режисер Квентін Тарантіно планує назавжди покинути кінематограф. За його словами, останньою кінострічкою, найімовірніше, стане “Зоряний шлях” (“Стартрек”).

Про це повідомляє CinemaBlend.

“Я думаю, у мене є лазівка. Фільм “Зоряний шлях” нею не вважається. Я можу зробити цю кінострічку, але, звичайно, я б закінчив якоюсь оригінальною картиною… Це мій останній фільм і там не повинно бути нічого зайвого. Тому я не знаю, чи збираюсь його зробити, але це все ж може статись”, – невпевнено висловився Квентін в розмові з журналістами.

Наразі ще офіційно невідомо, чи сяде 56-річний Тарантіно в режисерське крісло майбутньої стрічки, але якщо це станеться, то це буде 10-й за рахунком фільм кінотворця.

Раніше Квентін Тарантіно в інтерв’ю для GQ Australia розповідав, що він віддав кінематографу все, що міг, тому йде з нього.

“Думаю, що стосується стрічок для кінопрокату, я дійшов до певної межі. Я хочу писати книги й театральні п’єси, тобто, я не кину творчість, це точно. Просто я вважаю, що віддав кінематографу все, що міг”, – пояснював свої роздуми покинути кіно Квентін Тарантіно.

prm.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...