Пятница , 29 Март 2024
Культура

Тіна Кароль – хедлайнер «Ukrainian Song Project»

17 серпня Львів перетвориться на справжню «музичну Мекку» – в культурній столиці відбудеться грандіозна подія «Ukrainian Song Project». Це шоу відображає сучасне «обличчя» українського саунду – сміливе і прогресивне звучання, абсолютно конкурентоспроможне на західному ринку.

Цього року важливою гостею на «Арені Львів» стане народна артистка України, найкраща співачка країни і улюблениця мільйонів – неперевершена Тіна Кароль.

«Тіна Кароль – приклад професіоналізму і трудоголізму, це виконавиця з потужним голосом і тотальною єдністю зі слухачем, мудра людина і дивовижна жінка», – зазначає генеральний продюсер проекту Тарас Курчик.

Українські мас-медіа вже охрестили майбутній івент «українським Євробаченням» – через масштабність і рівень підготовки. За словами амбітних організаторів, вони планують стати впізнаваними на світовій арені – як формати MTV і British Music Awards.

«Ми хочемо продемонструвати всій Україні, а також нашим діаспорам в Європі і за океаном, що наші таланти вміють робити модну музику, не обмежуючись стандартами і не боячись пробувати нові стилі. «Ukrainian Song Project» переслідує глобальну мету – популяризувати українську музику, допомогти новим співакам і групам в повній мірі реалізувати свій творчий потенціал», – розповідають представники дійства.

Одна із фішок національного проекту полягає в тому, що «Ukrainian Song Project» є стартовим майданчиком для обдарованих музикантів. На офіційному сайті івенту зараз проходить конкурсний відбір найкращих треків, а за результатами голосування десятка фіналістів отримає можливість заспівати на «Арені Львів». Примітно те, що щасливчики виступлять на сцені разом із топовими артистами, серед яких Alyosha, «Без обмежень», MELOVIN, DILEMMA, ENEJ (Польща) та багато інших іменитих гостей.

«Наша команда готує незабутнє свято музики, тому кожен перформенс буде драйвувати і надихати тих, хто прийшов!» – зазначає виконавчий директор Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project», засновник Kontramarka.ua і лейблу «Контрамарка» Олександр Порядченко.

 

Вечірні Вісті

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...