Четверг , 28 Март 2024
Разное

Окупанти на Донбасі за минулу добу тричі порушили “тишу”

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Дотримуючись режиму припинення вогню, українські військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру штабу ООС.

Упродовж минулої доби, 14 вересня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи. Зокрема, порушення режиму припинення вогню було зафіксовано поблизу Авдіївки та Мар’їнки. На цих ділянках задокументовано неприцільний вогонь у бік наших позицій із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Читайте також: На Донеччині затримали ексбойовика, який охороняв штаб загарбників ОРЛО (відео)

Окрім того, у районі населеного пункту Пищевик був виявлений ворожий БПЛА, що перетнув лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Військовослужбовці Збройних Сил разом із рятувальниками ДСНС ліквідували пожежу поблизу населеного пункту Миколаївка, що на Донеччині.

Читайте також: У пріоритеті в Зеленського й Ко – подоба миру, а не можливість зберегти повагу своїх народу й армії

Від початку поточної доби, 15 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Слава Україні!

“Вечірні Вісті”

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Искусство селфи: как делать идеальные фото на смартфон

Смартфоны, уровень технологичности которых растет год от года, уже давно заменили цифровые...

Как НЭК готовились к атакам ВС РФ по энергетической инфраструктуре?

В результате нанесённых ВС РФ комбинированных атак и обстрелов по Украине энергетическая...

ВС РФ пытаются создать свои морские беспилотники для новых атак, — Буданов

Военная промышленность РФ пытается создать морские беспилотники ударного типа самостоятельно.